Wisdom-Courses

Kinderfluisteraar.... Klinkt het je niet mooi in de oren? Zelf op energetisch niveau communiceren met jouw kind? En wat kom je dan allemaal te weten? Wat kun je er mee doen?

Tijdens deze Wisdom-course vertel ik je meer over energetisch communiceren met je kind. Je ontdekt wat je ermee kunt en waar je het voor kunt gebruiken. Je leert de eerste stappen van hoe je je kind kunt bereiken en hoe je in gesprek met je kind kunt gaan. 

Kosten: € 25,-

Aanmelden kan hier

Woensdag 5 september 10.00 - 12.00 uur

Donderdag 8 november van 19.45 - 22.15 uur

Jouw eigen fluisterkind

Sta jij weleens stil bij wat je zegt? Tegen je kind, maar ook tegen anderen? En hoe je over jezelf spreekt?

 

Taal heeft eigenlijk al voor de geboorte een grote invloed op kinderen. Het vormt kinderen emotioneel, maar bepaald bijvoorbeeld ook hoe ze over zichzelf denken, over jou, als ouder en welke kansen en mogelijkheden op ontwikkeling ze op latere leeftijd krijgen. Zo kunnen kinder soms bijvoorbeeld geen kans krijgen om zich goed aan een ouder te hechten, omdat deze altijd negatief over zichzelf praat.

Tijdens deze Wisdom-course leer ik je meer over de verborgen invloeden van de Nederlandse taal op het leven van kinderen. Je ontdekt hoe je door bewust met je zinnen te spelen, jouw kind positief kunt beïnvloeden.

Kosten: € 25,-

Aanmelden kan hier

Donderdag 6 september 19.45 - 22.15 uur

Woensdag 10 oktober 10.00 - 12.00 uur

De invloed van jouw taal op je kind

​Genderneutraal was het woord van 2017. Maar hoe goed je ook probeert, het lukt vrijwel niet om jouw kind genderneutraal op te voeden. Wist je bijvoorbeeld dat we kinderen al vanaf de babytijd onbewust leren dat jongens belangrijker zijn? En dat dit gedurende schooltijd steeds frequenter wordt aangeleerd? 

Die opvatting heeft grote gevolgen. Meisjes hebben minder zelfvertrouwen en krijgen uiteindelijk fysieke klachten. Jongens overschreeuwen zich, nemen te veel ruimte in en voelen een verantwoordelijkheid die ze niet hoeven te dragen.

Tijdens deze Wisdom-Course vertel ik meer over de verborgen genderboodschappen in onze samenleving. Ook geef ik je (simpele) tips en trucs om daar mee om te gaan. Zo vertel ik mijn dochter altijd dat 'mannen bijna net zoveel kunnen als vrouwen'. Door deze zin voelt ze zich of ze de hele wereld aan kan. Mijn zoontje heeft daardoor veel respect voor meisjes.

Kosten: € 25,-

Aanmelden kan hier

Donderdag 13 september 19.45 - 22.15 uur

Vrijdag 2 november 10.00 - 13.00 uur

Jongen/meisjes: is alles anders?

​Wist je dat de 7e verjaardag van jouw kind één van de belangrijkste verjaardagen is voor jou, als ouder, is? De 7e verjaardag is de verjaardag waarbij de eerste cycli van jouw kinds leven wordt afgerond. Een verjaardag waarbij, net als bij de bevalling, een nieuw 'leven' en afscheid heel dicht bij elkaar liggen. Het is de eerste verjaardag waarbij kinderen erg kunnen veranderen en anders op dingen kunnen gaan reageren.

Tijdens deze Wisdom-course vertel ik je meer over het energetisch proces dat zich in de eerste cyclus van iemands leven afspeelt. Je ontdekt hoe het kan dat kinderen rond hun 7e ineens kunnen veranderen en hoe je ze daar in kunt begeleiden.

Kosten: € 25,-

Aanmelden kan hier

Vrijdag 14 september 10.00 - 13.00 uur

Donderdag 15 november 19.45 - 22.15 uur

De 7e verjaardag van jouw kind: eindelijk 'los'

​Je bent zwanger en nog even, dan begint het verzorgen en opvoeden. Maar is dat wel zo? Wanneer komt een kind eigenlijk in je leven? De zwangerschap is een cruciale fase voor jouw kind. Een fase waarin jouw kind al veel leert. Tijdens de zwangerschap kunnen kinderen zich al hechten aan mensen uit hun omgeving. Ze horen stemmen en sommige mensen hebben herinneringen aan de tijd in de baarmoeder. Maar hoe leert jouw kind? En kun je al tijdens de zwangerschap jouw kind begeleiden? Hoe ver gaat de informatie die jouw kind hoort en ontvangt? En hoe kun je tijdens de zwangerschap communiceren met je kind?

Tijdens deze Wisdom-course vertel ik je meer over de spirituele kijk op zwanger zijn. Deze gaat er vanuit dat jouw kind tijdens, en zelfs voor, de zwangerschap al veel meer leert dan dat de meeste mensen denken.

Kosten: € 25,-

Aanmelden kan hier​

Vrijdag 21 september 10.00 - 13.00 uur

Donderdag 1 november 19.45 - 22.15 uur

Zwanger: wat geef je nu al door als ouders?

Er wordt veel gevraagd van kinderen. Soms past wat ze aangeboden krijgen ​niet bij hun levenspad. Het kan een kind veel energie kosten om dat dan te leren. Iets leren wat niet bij je past, kan voor kinderen weerstand depressiviteit of uitval opleveren. Het kan bijvoorbeeld ook zijn dat de regels thuis haaks staan op wat jouw kind eigenlijk moet leren. Als hij/zij moet leren om met vrijheid om te gaan en er worden veel regels opgelegd, dan zal het kind in opstand komen. Ieder kind heeft een eigen 'handleiding' om het goed te kunnen begeleiden. Als je rekening houdt met zijn 'handleiding', is een kind vaak een stuk makkelijker in de omgang.

Tijdens de Wisdom-course achterhalen we de 'handleiding' van jouw kind en gaan we kijken hoe je je kind het beste kunt begeleiden.

Kosten: € 25,-

Aanmelden kan hier

Donderdag 20 september 19.45 - 22.15 uur

Vrijdag 9 november 10.00 - 13.00 uur

Begeleiden i.p.v opvoeden: volg het pad van jouw kind

Succes wordt meestal gemeten in functie en geld. Toch is het de vraag of deze mensen echt succesvol zijn. Op andere gebieden zullen ze waarschijnlijk veel moeten inleveren. En zijn ze wel gelukkig? De meeste mensen sterven met een gelukkig gevoel als ze hun pad hebben kunnen volgen. Vaak hoort 'veel en hard werken' daar niet bij. 

 

Als je succesvol bent als je je pad volgt, is succes ook niet te vergelijken met anderen. Ieder heeft immers een eigen doel. Voor de een zal een kleine overwinning een succes zijn, voor de ander juist een grote. De vraag is hoe je hier mee omgaat. Wanneer zijn jouw kinderen voor jou succesvol? 

Kosten: € 25,-

Aanmelden kan hier

Donderdag 27 september 19.45 - 22.15 uur

Vrijdag 15 november 10.00 - 13.00 uur

Wanneer is voor jou jouw kind succesvol?

Geloof jij in geesten? Veel volwassenen zijn sceptisch, ookal verschijnen er steeds meer foto's van geesten op het internet. Dat je niemand ziet, betekent niet automatisch dat er niemand is. Je ziet ook geen licht uit de afstandsbediening komen, maar het beeld switch wel.

 

Veel kinderen kijken nog op andere lichtfrequenties. Ze zien daardoor andere dingen dan volwassenen. Kinderen kunnen dit zelf moeilijk benoemen, zeker als de ouders er sceptisch tegenover staan. 

Tijdens deze Wisdom-course gaan we het hebben over welke mensen om jouw kinderen heen (kunnen) zijn. Wat zien jouw kinderen, vinden ze het fijn en hoe kan je ze er in begeleiden?

Kosten: € 25,-

Aanmelden kan hier

Vrijdag 28 september 10.00 - 13.00 uur

Donderdag 22 november 19.45 - 22.15 uur

Spoken en geesten: zien je kinderen ze echt?

Tegenwoordig hebben veel kinderen ADHD, ADD, Autisme of een andere stoornis. Aangezien het zo veel kinderen zijn, is het de vraag of de stoornis wel een stoornis is. 

Tijdens deze Wisdom-course vertel ik meer over de balans van de energie in het lichaam. Veel kinderen met stoornissen gebruiken hun energie op een andere manier dan dat wij in onze maatschappij verwachten. Kinderen kunnen vaak erg in 'hun hoofd' zitten, nog telepatisch communiceren of verkeerde verbindingen met anderen trekken. Hierdoor zijn ze uit balans en kan een kind een 'label' krijgen van ADHD of een andere stoornis. 

Kosten: € 25,-

Aanmelden kan hier

Maandag 1 oktober 10.00 - 13.00 uur

Donderdag 13 december 19.45 - 22.15 uur

Autisme, ADHD en andere 'stoornissen':
de energie van jouw kind niet goed in balans

Welke invloed heeft jouw familie op jouw kind? Welke (on)verwerkte gebeurtenissen draag je over op jouw kinderen? Wat heeft het gebroken been van jouw oma op haar twaalfde, te maken met het feit dat jouw zoon niet goed kan lopen? 

 

Als familie geef je onbewust veel door aan je kinderen. Onverwerkt trauma's bijvoorbeeld, of levenslessen. Kinderen krijgen dan de kans om dit 'op te lossen'. Maar is dit wat je wilt? 

Tijdens deze Wisdom-course vertel ik je meer over overerving van trauma's. Ik vertel je ook hoe je hier mee om kunt gaan en hoe je je kind hierin kunt begeleiden.

Kosten: € 25,-

Aanmelden kan hier

Donderdag 4 oktober 19.45 - 22.15 uur uur

Woensdag 12 december 10.00 - 12.00 uur

De familie-invloed op jouw kind

​Het leven gaat in natuurlijke fases. Iedere fase heeft een ander thema, andere ontwikkelingsmogelijkheden en andere leerkansen. Iedere fase vraagt ook iets anders van jou, als ouder.

 

Tijdens deze Wisdom-course vertel ik je meer over de natuurlijke fases in het leven. En dat zijn er nogal wat. Ik vertel je meer over de troefkaarten die je krijgt en hoe je levenslessen kunt herkennen in jouw cycli. 

Kosten: € 25,-

Aanmelden kan hier

Donderdag 11 oktober 19.45 - 22.15 uur

Vrijdag 23 november 10.00 -13.00 uur

De cycli van het leven van jouw kind

​Soms voel je iets aan, of je hebt een idee om jouw kind te helpen. Een idee waar je normaal niet aan zou denken, dat toch het ei van columbus blijkt te zijn. Het kan goed zijn dat dit de onbewuste communicatie tussen jou en jouw kind is. Maar hoe weet je of het communicatie van jouw kind is, of dat het 'gewoon' gedachten zijn? En hoe kun je zelf met jouw kind op die wijze communiceren?

Tijdens deze sessie krijg je antwoord op die vragen. Ook gaan we een klein begin maken om zelf op on(der)bewust niveau met jouw kind te communiceren.

Kosten: € 25,-

Aanmelden kan hier

Dinsdag 16 oktober 10.00 - 13.00 uur

On(der)bewust communiceren met je kind

Is jouw kind op sommige momenten ook onhandelbaar? Dat hij/zij ineens boos wordt uit het niets, anderen slaat of zich op jonge leeftijd al tegen anderen afzet? Heb je al veel geprobeerd, maar lukt niets? Dan kan het best zijn dat jouw kind een verborgen trauma heeft. Of dat hij/zij te ver afstaat van wat hij/zij nodig heeft in zijn/haar leven. 

Tijdens deze sessie vertel ik je meer over de invloed van trauma's en missies in iemands leven. Je krijgt meer informatie over hoe kinderen de informatie van volwassenen opvangen en hoe het gedrag van jouw kind kan zijn ontstaan. Als je een foto van je kind meeneemt, kan ik je advies op maat geven.

Kosten: € 25,-

Aanmelden kan hier

Donderdag 18 oktober 19.45 - 22.15 uur

Dinsdag 27 november 10.00 - 13.00 uur

Onhandelbare kinderen: niets is wat het lijkt.

Vrouw-zijn wordt tegenwoordig erg mannelijk in gezet: het wordt gereduceerd tot: opleiding ja/nee, werken ja/nee, moeder ja/nee. De moeders van tegenwoordig hebben nog nauwelijks tijd voor zichzelf. Ze zijn druk met werken, verzorgen, zorgen voor, schoonmaken.... 

We zijn vergeten wat 'vrouw-zijn' voor iemand inhoudt. De natuurlijke cyclus van het leven, de natuurlijke cyclus van het lichaam, de keuzes die we onderweg maken, de ambities om iets te bereiken, om een eigen verhaal te vertellen.

Tijdens deze sessie vertel ik meer over belangrijke momenten in het leven van een vrouw. Maar dan die momenten waar nu weinig aandacht aan wordt besteed.

Kosten: € 25,-

Aanmelden kan hier

Maandag 17 december 10.00 - 13.00 uur

De verdwenen rituelen van vrouwen

Ik organiseer regelmatig Wisdom-courses. Tijdens deze Wisdom-courses (met maximaal 10 mensen), behandel ik een onderwerp. Je kunt tijdens de sessie foto's van je kind(eren) meenemen, zodat ik je ook wat persoonlijk advies kan geven over het onderwerp. 

Strippenkaart

De Wisdom-Courses kosten € 25,- per course. 

Je kunt ervoor kiezen om een strippenkaart te kopen. 

3 Wisdom-courses zijn dan € 69,95 in plaats van € 75,-

 

5 Wisdom-courses zijn € 115,- in plaats van € 125,-

7 Wisdom-courses zijn € 160,- in plaats van € 175,-

 

10 Wisdom-courses zijn € 225,- in plaats van € 250,-. Je krijgt hierbij een gratis consult ter waarde van € 90,-.