Ontdek het verhaal van jouw kind

'Soms verdwaalt een kind een beetje en wordt hij/zij boos of verdrietig.
 

Ik luister naar zijn/haar verhaal en help jullie om hem/haar weer op het juiste pad te brengen.'

Kinderfluisteraar

Een kinderfluisteraar kan antwoord geven op bepaalde vragen. Vragen zoals: 'waarom?' , 'Hoe komt het dat....', 'wat wil mijn kind zelf?'  De antwoorden geven de kinderen zelf op energetisch niveau aan een kinderfluisteraar. Op energetisch niveau communiceren kinderen nog duidelijker dan volwassenen. Ze kunnen precies aangeven wat hun dwarszit. De kinderfluisteraar kan alleen het kind helpen als het kind zelf geholpen wil worden. 

Tijdens een consult ga ik het gesprek aan met jouw kind om jouw kind bepaalde inzichten te geven. Ik ga bijvoorbeeld met hem/haar in gesprek over de oorzaak van zijn/haar gedrag. Vaak blijkt dat kinderen dingen op een bepaalde manier hebben ervaren, die wat minder zwart/wit zijn dat zij kunnen beseffen. 

 

Een kind bijvoorbeeld die zich ongewenst voelde door te weinig aandacht van zijn moeder, maar de moeder was ziek en depressief. Door haar liefde voor hem heeft ze zichzelf juist kunnen overwinnen. Of het kind dat een visioen heeft gehad waarin een van de ouders sterft en zich daardoor krampachtig vastklampt aan zijn ouder, terwijl de tijd van sterven nog ver vooruit ligt. Of het kind dat wil dat de moeder vrolijker wordt en daardoor steeds gaat huilen, maar haar daardoor juist verdrietig maakt. 

In al deze gevallen hebben de kinderen niet alle informatie en hebben daardoor onjuiste conclusies getrokken. Conclusies die pijn doen en waar vervelend gedrag uit voort komt. Door met de kinderen in gesprek te gaan, kan ik vaak een deel van de oorzaak van hun pijn weghalen. Ik kan ze 'de andere kant' van het verhaal vertellen, wat maakt dat ze minder gekwetst zijn. Soms wijs ik kinderen ook op de gevolgen van hun gedrag. Ookal zijn kinderen nog jong, ze kunnen hun eigen gedrag goed sturen.

De kinderfluister-gesprekken vinden voor je kind op afstand plaats. Alleen de ouder(s) kom(t)/komen op consult. Je kind kan gewoon naar school, opvang of ergens spelen. 

Kosten

Een consult van een uur kost € 60,- . Een consult van 1,5 uur of langer kost € 90,-.

Wisdom-courses

Soms is het ook fijn om op een andere manier naar opvoedkundige vraagstukken te kijken. Tijdens mijn Wisdom-courses praat ik over vraagstukken waar ouders mee te maken krijgen. Mijn verhaal is het verhaal van de kinderen. Ik vertel wat ik heb geleerd van de kinderen over het leven, wat ze nodig hebben, wat ze zien en wat voor processen ze meemaken, soms al van voor de geboorte. Ik vertel je soms ook het verhaal van mensen die hier al zijn geweest en op een andere manier naar het leven kijken. Kijk hier voor het programma.

Je bent wie je bent. Je groeit elke dag. Je leeft, je voelt, je raakt, je inspireert, je sprankelt, je ont-moet, je maakt contact met je zelf. Je neemt de tijd voor jezelf, je leeft!