Kids

Als kinderfluisteraar vind ik het erg leuk om met kinderen te werken. Het is mooi om te zien hoe kinderen kunnen veranderen als ze hun eigen proces doorlopen. Kinderen worden vaak een stuk rustiger als ze hun problemen kunnen 'vertellen' en als daar positief op gereageerd wordt. Het volgen van het pad van een kind maakt het leven voor de kinderen en hun ouders een stuk makkelijker. 

Workshops

Tijdens de workshops voor kinderen geef ik op een leuke, creatieve wijze kinderen iets mee voor hun pad. Dit kan een stukje kennis zijn, zelfvertrouwen of een moment van plezier. Alle workshops staan dan ook in teken van 'fun&learn': op een leuke manier iets leren wat een positieve invloed kan hebben op zijn/haar leven. Krachtdieren is zo'n workshop, of 'mijn lieve ik'. 

Voor ouders geef ik Wisdom-courses over onderwerpen die over opvoeden gaan. Deze workshops zijn gebaseerd op mijn ervaringen en kennis als kinderfluisteraar. Het is grotendeels het verhaal van de kinderen dat ik vertel. Een enkele Wisdom-course is gebaseerd op mijn werk als socioloog.

Emotionele uitbarstingen

Het is voor mij een eer om de verhalen van de kinderen te mogen vertellen. Kinderen kunnen dat zelf immers nog niet. Ze kunnen nog niet vertellen wat ze voelen of ervaren. Vaak worden hun 'woorden' geuit in 'gehuil' of 'woede-aanvallen'.

Het kan zijn dat jouw kind er erg veel last van heeft. In dat geval kan het zijn dat jouw kind al een trauma meedraagt. Dit trauma kan ontstaan zijn in de babytijd, de tijd dat je kind nog in de buik zat of soms zelfs al voor die tijd.

Vaak kun je zelf al 'zien' of het een trauma is. Kinderen krijgen die uitbarstingen vaak rondom een 'thema'. 'In de steek gelaten worden' bijvoorbeeld, of 'niet gehoord worden' zijn voor kinderen soms redenen om een uitbarsting te krijgen. 

Tijdens mijn consulten (alleen met de ouder(s) en een foto van het kind) kan ik met het kind in 'gesprek' om te achterhalen wat het trauma is en wat jouw kind nodig heeft om weer in balans te komen.

Fysieke beperkingen

Vaak zie je dat fysieke beperking te maken hebben met het levensdoel van het kind. Een kind dat stottert, zodat het haar/zijn wijsheid nog niet op te jonge leeftijd kan delen. Of een kind met een te klein oor, zodat hij/zij minder hoort en juist zijn/haar eigen verhaal kan vertellen. Een kind met fysieke beperking die zorgt voor een rustpunt in een druk gezin. In veel gevallen ondersteunt de fysieke beperking het kind in het leven. Heeft jouw kind een fysieke beperking en ben je benieuwd hoe jouw kind zich daaronder voelt? Maak dan een afspraak.

Komende Evenementen:
Kinderen:

01-09-2018

10.00 -12.00 uur

Kidsclub: 'Krachtdieren'

€ 12,50

06-10-2018

10.00 - 11.30 uur

'Mijn lieve ik'

€ 12,50

03-11-2018

10.00 -12.00 uur

Talentenboek

€ 12,50

Please reload

Wat kan ik voor kinderen betekenen?

Kinderfluisteraar

Kinderfluisteraar communiceert op energetisch niveau met kinderen, waardoor zij op veel vragen antwoorden kunnen geven. Ook als het kind het zelf niet kan benoemen. Het consult kan zonder kind, een pasfoto is voldoende.

Een consult van 1 uur kost € 60,-  

Een consult van 1,5 uur (of langer) kost € 90,-

Talentenboek

Samen met je kind, of voor je kind, kan ik een talentenboek maken.

Kosten: € 15,00

Numerologierapport

Een numerologierapport geeft de persoonlijkheid, de ontwikkelingen, de invloeden in het leven en verborgen talenten van jouw kind weer.

Kosten: € 49,95

Please reload