Zoeken
  • Niraï Melis

Hoe je kinderen zichzelf helen


Snotterend komt je kleintje thuis en je weet: dit duurt een dagje en daarna is het over. Kinderen worden over het algemeen minder snel ziek en als ze ziek zijn, zijn ze sneller weer beter. De medici hebben daar veel verklaringen voor, maar er is ook een verklaring op energieniveau. In verband met het Coronavirus is deze wel handig om te weten. Jouw kinderen maken bij het helen namelijk gebruik van jouw energie.


Helen door gebruik maken van aura Kinderen zijn tot 7 jaar nog verbonden met het aura van hun ouders, voornamelijk van hun moeders. Het aura is een energieveld om het lichaam heen. Kinderen zijn via onzichtbare energiekoorden verbonden aan het aura. Het maakt niet uit hoever de ouder weg is, kinderen kunnen altijd bij het aura van de ouder.


Ze gebruiken het aura van de ouder om de wereld te ontdekken en zichzelf te beschermen. Ze halen energie, karaktereigenschappen en informatie uit het aura. Rond hun zevende levensjaar is hun eigen aura sterk genoeg ontwikkeld en verlaten ze je aura. Dit is voor hooggevoelige personen voelbaar. Tijdens het proces van loslaten merken HSP'ers dat hun energie veranderd. Niet van de ene op de andere dag, maar in een korte tijd.

Als kinderen jonger dan 7 ziek worden, gebruiken ze het aura van de ouder om te genezen. Hierbij vindt er een uitwisseling plaats in energie. Jouw gezonde energie gaat naar jouw kleintje, de 'zieke' energie gaat naar jou. Hoe dichter bij je bent, hoe makkelijker genezing van je kleintje gaat. Het is dan ook aan te raden om zieke kinderen dicht bij je te houden.


Bacteriën en virussen zijn ook energie. Als ouder krijg je soms ook echte klachten. Heeft je kind koorts, dan krijg je ook koorts, terwijl je zelf niet ziek was. Heeft je kind hoofdpijn, dan kan je hoofd ineens gaan bonken. Fijn voor je kleintje, hij/zij is er vanaf, heeft antistoffen opgebouwd en jouw lichaam is groot en ervaren genoeg om met de ziekte om te gaan. Minder voor jou. Je wordt er echt even ziek. Dit kan een uurtje zijn of een paar dagen, afhankelijk van jullie band en de ziekte. Het is een beschermingsmechanisme van de natuur om de nieuwe generatie te beschermen.

Corona Bij besmetting van het Coronavirus zal het net zo gaan. Mocht je kleintje geïnfecteerd raken, dan zal hij/zij jouw aura gebruiken om te genezen. Alleen in dit geval is jouw lichaam niet gewend aan het virus en kun je daar in het slechtste geval echt ziek van worden. Helaas kun je je aura niet afsluiten voor je kind. Het beste kun je zorgen dat ook jouw kleintje niet in contact komt met mensen die ziek zijn.


73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven